aanvraag offerte nl

Vraag hier uw gratis offerte aan.

(antwoord binnen de 5 dagen)

Isodomo is de botox van uw gevel

Isolove
Waarom isoleren?

Stop met geld door ramen en deuren te smijten. Met de gevelisolatie van Isodomo bespaart u tot 30% op uw energiefactuur. Hoe? Door een grondige en vakkundige isolatie van uw buitenmuur.

Uw muren isoleren levert knap wat geld op. Niet alleen bespaart u tot 30% op uw jaarlijkse energiefactuur. De overheid helpt u ook met premies voor bijkomende isolatie. En de combinatiepremie van uw netbeheerder voor gelijktijdige investering in raamvervanging en muurisolatie in een bestaande woning of appartement komt daar nog eens bovenop.

Ook voor alle vormen van gevelrenovatie en gevelbekleding kunt u een beroep doen op ons. Wij zijn actief in regio Antwerpen, Gent, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Welke premies kan u krijgen?

cimgBovendien zorgt uw netbeheerder op basis van uw factuur voor een premie van 15€/m met een maximale tussenkomst van €2000. U verdient uw investering terug in minder dan 10 jaar. Ga voor duurzaam n bespaar. Met Isodomo: uw beste partner in duurzame oplossingen. Zie ook Eandis voor meer info.

Bespaar meteen: contacteer ons nu voor meer informatie over het isoleren van gevels en muren, 09 298 04 84 of klik hier voor een vrijblijvend bezoek én gratis offerte binnen 10 dagen!

Mission statement

Isodomo is een erkend Belgisch gevelisolatie bedrijf dat werkt met gecertifieerde producten en gelooft in sterk vakmanschap, degelijkheid, snelle realisatie van al onze gemaakte afspraken en dat in partnership met de fabrikant.

Wij willen ons onderscheiden door in alle fasen van een project de klant centraal te stellen en een totaal oplossing te bieden voor een correcte prijs.

Wij willen onze goede naam verder uitbouwen door onze klant optimaal te informeren en te werken binnen de gestelde deadlines en de gemaakte financiële afspraken.