aanvraag offerte nl

Vraag hier uw gratis offerte aan.

(antwoord binnen de 5 dagen)

Gevel isolatie

Wat is de beste manier om te isoleren? Gevelisolatie van Isodomo

Uw woning renoveren en tegelijk besparen? Wees slim en ga voor duurzaam. Bel Isodomo te Gent voor de isolatie en afwerking van uw buitenmuren en gevel.

Verbeter de energieprestatie van uw woning met de efficiënte gevelisolatie van Isodomo. Werk koudebruggen weg, verminder het warmteverlies van uw woning en bespaar op uw energiefactuur – tot wel 30%. Reken daar de verschillende premies en fiscale voordelen bij en u beseft: uw gevel isoleren is een slimme zet. Bovendien geniet u bij Isodomo van het BTW-voorkeurtarief van 6%.

gevelisolatie

Hoe kan je best isoleren?

Het gebruik van gevelisolatie zorgt voor warmteopslag: in de winter koelen uw muren niet af, in de zomer warmen ze niet op. Resultaat? De temperatuur in huis blijft constant.

gevelisolatie_1

Isolatie van gevels en muren

Uw muren blijven ook optimaal waterdicht. Zo geniet u van een gezonde leefomgeving en een zuivere luchtkwaliteit. Bovendien ondervindt u bij de isolatiewerken aan uw woning geen enkele hinder. Alle werken gebeuren aan de buitenkant. Geen zorgen, geen stress. En uw wooncomfort stijgt aanzienlijk.

Welke afwerkingsmogelijkheden gebruiken?

De gevel van uw huis is een uithangbord. Daarom is de afwerking na isolatie belangrijk. Maak een keuze uit ons ruim assortiment aan afwerkingsmogelijkheden. Kiest u voor contrast of liever voor uniformiteit? Speelt u in op de omvang van het huis – of werkt u die kleine imperfecties weg? Kies zelf de beste kleur, textuur en korrelgrootte van uw afwerkpleister. Met ons NCS-kleurensysteem en de Isodomo-kleurenwaaiers, hebt u de keuze uit een oneindig aanbod aan tinten en kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. En onze geraffineerde technische oplossingen voor uw vensterbanken, sierlijsten en profielen zijn de kers op de taart. Geen compromissen meer. U gaat voluit voor stijl én doeltreffendheid. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

IMG_2020[1]

Bespaar op uw energiekosten

Hebt u een voorkeur voor natuurlijke charme? Dan biedt Isodomo u de afwerking die esthetiek en effectiviteit combineert: een stenen gevel met alle voordelen van een isolerend systeem met afwerkpleister. Optimaal beschermd tegen schokken en alle weersomstandigheden. Het perfecte huwelijk tussen techniek en esthetiek.

Welke techniek gebruiken we?

Wat techniek betreft: daar nemen we kilometers voorsprong op onze concurrenten. De gecertificeerde systemen van Dryvit en Cantillana voldoen aan de strengste nationale en internationale normen. Deze Value-systemen zijn de meest betrouwbare en gewaardeerde isolatiesystemen op de markt.

Kortom, met de gevelisolatie van Isodomo zit je goed. Ze beantwoordt aan alle mogelijke situaties en wensen: isolatie van nieuwbouw, bij renovatie, op stabiele en onstabiele ondergronden én de isolatie van de sokkels.

Bespaar op uw energiekosten en investeer in de uitstraling van uw woning – met Isodomo.

Wij zijn actief in regio Gent, Antwerpen, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons meteen. Of klik hier voor een vrijblijvend bezoek én gratis offerte binnen 5 dagen!

gevelisolatie_4