aanvraag offerte nl

Vraag hier uw gratis offerte aan.

(antwoord binnen de 5 dagen)

Facaclean gevelreiniging

facaclean2015-08-20 14.07.45

 Weg met littekens op uw gevel

Liet de tijd littekens na op uw huis? Ons zusterbedrijf Facaclean werkt ze allemaal weg. Als een chirurg herstelt Facaclean al uw gevels.

Specialist in gevelrenovatie

Facaclean werkt met hydrogommen, met zuivere verzadigde stoom, met oppervlakte-actieve stoffen of met drooggommen. Zijn er gevelelementen afgebroken? Laat Facaclean ze reconstrueren. Samen met u zoekt Facaclean altijd naar de meest geschikte oplossing voor u en uw gevel. En dat alles met het grootste respect voor het milieu.

Uw gevel weer helemaal nieuw

Wind, luchtvervuiling, regen, graffiti… . Na enkele jaren geeft het weer uw gevel een onverzorgd uiterlijk. Onvermijdelijk. Specialist in gevelreiniging Facaclean zorgt voor een complete make-over. Zij reinigen uw gevel en verzorgen uw voegen. En laten uw huis weer helemaal stralen.

Facaclean: betrouwbare partner mét ervaring

Facaclean heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de renovatie van gevels en monumenten die beschadigd zijn door weer en luchtvervuiling. Het bedrijf beheerst alle technieken op het vlak van gevelherstelling. Ook om uw gevel te reinigen bent u bij Facaclean aan het juiste adres. Zij verwijderen zelfs de lastigste graffiti!

Contacteer Facaclean voor meer informatie. Zij helpen u graag verder!